Esküvők

Esküvői dekoráció by Fleur & Ballon Dekor

Megcsörren a telefon:

-"Üdvözlöm, a Fleur & Ballon Dekor munkatársát hívta, miben segíthetünk?"

- "..... vagyok, májusban lesz az esküvőnk, szeretném megkérdezni mennyibe kerül egy asztaldísz, egy menyasszonyi csokor, stb., tudna küldeni egy listát?......"

Mintha a pénzügyminisztertől azt kérnék, hogy a jövő évi költségvetést egy sajtcetlin vázolja, ...... csak úgy ..... hozzávetőlegesen!

STOP!

De kezdjük a legelején! Mert, egy komoly cég erre a kérésre ezt válaszolja. Tehát kedves Menyasszonyok, ha máshonnan ezek után kaptok egy jól megszerkesztett excel fájlt, tudhatjátok, hogy hozzá nem értő szolgáltatót találatok, mihamarabb keresgéljetek tovább.

Esküvői dekorációt készíteni nem könnyű és egyáltalán nem egyszerű feladat. Összetett, számtalan szűk keresztmetszetet szem előtt tartó munka, melyet az apró részletekre már-már mániákusan ügyelő, kellő kreativitással és empátiával megáldott SZAKEMBEREK tudnak úgy elvégezni, hogy hosszú évek múlva, a fotókat nézegetve ugyanaz a bizsergető érzés kerítsen hatalmába, mint az esküvő napján.

Sok-sok céggel találkoztok, akik "esküvői dekorációt" szeretnének Nektek eladni. Mi nem egy egyszerű adás-vételt kívánunk megvalósítani, mi Veletek együttműködve kitaláljuk a dekorációt, melyet meg is valósítunk.

Szeretnénk, hogy ez egy gördülékeny, kellemes találkozásokkal színesített folyamat legyen, melynek a végeredménye, hogy a vendégsereg egyik felének leesik az álla, a másik része pedig könnyek között konstatálja, hogy "Ez gyönyörű!"

Ti pedig a nagy Nap után örömmel osztjátok meg velünk élményeiteket, és mondjátok: "Köszönjük"

Nincs ebben semmiféle ördöngösség, egyszerűen csak összeszedett, következetes, ugyanakkor az ügyfelekhez és igényeikhez rugalmasan igazodó munkáról. Munka???? Ááhhh, annyira nem passzol ide ez a szó, bár a szó szoros értelmében, erről van szó. De mégis ez túl rideg ..... Aki nem szerelemes egy kicsit ebbe a szakmába, nem érzi át annak jelentőségét, hogy a nők, párok életének egyik legfontosabb eseményének tökéletesítése az ő kezében van, annak valóban csak munka marad.

Nem győzködünk senkit arról, hogy: "Nem, mi nem futószalagon készítjük az esküvőket!" Hisz miért is hinnétek el nekünk? Soha nem találkoztatok velünk, nem dolgoztunk együtt.

Ha viszont végignézitek a galériákba feltöltött több, mint ezer fotót, melyek egytől egyig cégünk munkáiból vannak összeválogatva, talán nem is szükséges több szót fecsérelni erre.

Ha a Fleur&Ballon Dekor-ral szeretnétek elkészíttetni az esküvői dekorációt, erre számíthattok tőlünk:

- személyes találkozó (enélkül nem készítünk ajánlatot). Akár a helyszínen, akár egy kávézóban. Ez talán a legfontosabb a dekoráció kialakításának folyamatában, hiszen egy kötetlen beszélgetés során, sok-sok információ "jön át", rólatok, a kedvenc és gyűlölt dolgokról, színekről, virágokról, stb.

- ezek alapján személyre szabott ajánlatot készítünk, nem sablonokkal dolgozunk, ezért nem is tudunk "sajnos" általános dekorációs ajánlatot küldeni! ez egy részletes, fényképekkel kiegészített dekorációs ajánlat.

- folyamatos kapcsolattartás telefonon, mail-on az esetlegesen felmerülő kérdések, innen-onnan kapott, sajnos sokszor félrevezető információk tisztázása miatt

- egy következő személyes találkozó az ajánlat minden egyes apró részletének tisztázására, az időpontok (csokrok átadása, dekoráció megléte, stb.) megbeszélése miatt. Mintákat kaphattok színekből, szalagokból, kellékekből, ha a fotók alapján nem tudjátok eldönteni, melyik is lenne az igazi. Ezt akár a helyszínen is, hisz ott látjátok igazán, hogy adott miliőhöz mi az ami leginkább passzol.

- módosított ajánlat, melyben már csak a megbeszélt tételek szerepelnek, pontos költségvetéssel. Ez még mindig variálható, de már sokkal közelebb van a végkifejlethez.

- ha mindent lefixáltunk, akkor megkapjuk tőletek a legfontosabb kontaktok elérhetőségeit. Úgymint: templom, helyszín, sofőr, ceremóniamester.

- elkészül a dekoráció

- "Köszönjük!"