Fleur&Ballon Dekor

Fleur&BallonDekor - a cég, mely valóban dekorációval foglalkozik!

Ide most egy barokk körmondatokból álló, minden egyes szavunkkal a hozzáértésünkről és szakértelmünkről meggyőző, bemutatkozónak kellene kerülni?!

Lehetséges, de a filozófiánk ennek nyílegyenesen ellentmond, ezért itt inkább arról olvashattok néhány mondatban, hogy mit is csinál egy "dekoros" cég, mitől más egy komplett dekoráció, az asztalon ott felejtett néhány szál virágtól és a hanyagul feldobott, félig gyűrött székhuzattól.

Csupán felsorolásszerűen és nagyvonalakban a főbb tevékenységeinkről, melyek egyaránt értendők vállalati- és magánrendezvényekre:

- terem- és/vagy sátor dekorációk installációkkal, díszletekkel

- virágdekoráció (asztalok, csokrok, térbeni elemek)

- léggömbdekoráció

- székhuzatok és egyéb textilek bérbeadása

- meglévő nagyszámú és többféle stílusú dekorációhoz passzoló kellékeink bérbeadása

- kiegészítő, a dekorációt segítő szolgáltatások: hang- és fénytechnika, pirotechnikai eszközök

- üzlet- és kirakatrendezés

A munkánk többrétű, és picit belenyúlik a rendezvény szervezés témakörébe is, hisz a hozzánk fordulók teljes, kidolgozott koncepciót kapnak tőlünk. Legyen szó egy vállalati rendezvény dekorációjáról, esküvői dekorációról, esetleg magánrendezvényről.

Az elmúlt hosszú-hosszú évek alatt megtapasztaltuk, hogy más szolgáltatói szegmensekből kik azok, akik hasonló szemlélettel bírnak, és látják az EGÉSZET! Velük sikeresen együttműködve - ismerve egymás lehetőségeit, képességeit - lényegesen dinamikusabban, kreatívabban és hatékonyabban tudjuk lebonyolítani rendezvényeinket.

FONTOSNAK TARTJUK: hogy a dekoráció, mint komplett egész, a rendezvény koncepciójához igazodjon, azt kiegészítve nyújtson maradandó élményt a Megrendelő és a résztvevők számára. Ezen belül természetesen az egyes dekorációs elemek is egyazon színvilágban, stílusban, hasonló anyagokból és kiegészítők felhasználásával készülnek.

Annak érdekében, hogy mindezek maximálisan teljesüljenek, igyekszünk jelen lenni már a tervezés kezdeti stádiumában is, hogy ötleteinkkel, tapasztalatainkkal segítséget tudjunk nyújtani.

ÁLTALÁBAN ÍGY DOLGOZUNK:

- helyszínbejárás a Megrendelővel közösen

- Fleur&Ballon Dekor brainstorming

- minden részletre kiterjedő ajánlat készítése

- további egyeztetések más szolgáltató egységekkel valamint a Megrendelővel. Az ajánlatot addig formáljuk, amíg minden szempontból meg nem felel az ajánlatkérőnek, és kialakul a végső variáció

- szerződés elkészítése, aláírása

- alapanyagok, áruk, kellékek beszerzése (széleskörű és folyamatosan megújuló saját kellék készlet áll rendelkezésünkre, mely lehetővé teszi a költséghatékony kivitelezést)

- építésre, bontásra vonatkozó logisztikai terv elkészítése

- kivitelezés és átadás a megbeszélt időpontban a Megrendelő részére

- rendezvényt követően a bontási fázis

- a Megrendelő elégedettségének vizsgálata

- elszámolás elkészítése

A WEBOLDALON TALÁLHATÓ FOTÓK MINDEGYIKE A FLEUR&BALLON DEKOR KFT. MUNKÁINAK EREDMÉNYE, NEM ÉKESKEDÜNK MÁS TOLLÁVAL ÉS NEM HASZNÁLUNK FEL KATALÓGUSKÉPEKET AZ ÜGYFÉL MEGGYŐZÉSE ÉRDEKÉBEN!